Nuttige links

Nuttige links

Het internet staat boordevol informatie over acupunctuur, maar niet alles is even nuttig. Onderstaand vindt u een overzicht van links met nuttige informatie als u overweegt een behandeling te ondergaan.

Praktijk de Watermolen Multi-disciplinaire alternatieve praktijk te Gemert.
Zhong ZHONG is de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). Het is een landelijke beroepsvereniging voor TCG therapeuten die onderdak biedt aan alle disciplines binnen de TCG, zoals acupunctuur, kruidengeneeskunde, qigong, tuina, shiatsu en voeding.
Zorgvergelijker VGZ Met de ‘Zorgvergelijker’ van VGZ vindt u snel een bij VGZ gecontracteerde zorgaanbieder bij u in de buurt. Vergelijk de gevonden zorgaanbieder met andere zorgaanbieders en lees de ervaringen van anderen.
Zorgverzekeringswijzer Vergelijk zorgverzekeraars en kies de dekking die bij u past tegen de aantrekkelijkste prijs.
Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen
Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen (KAB) is een klachtencommissie van een aantal beroepsverenigingen van alternatief werkende zorgverleners (homeopaten, acupuncturisten en natuurgeneeskundigen) dat samen met de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF) een instituut heeft gecreëerd voor een gezamenlijke en onafhankelijke klachtenprocedure.