Over mij

Over mij.

Na mijn HBO opleiding ‘Verpleegkunde’ ben ik als verpleegkundige in het Catharina ziekenhuis te Eindhoven gaan werken. Daar heb ik verschillende afdelingen doorlopen, waaronder cardiochirurgie, interne geneeskunde en de longafdeling.

In 2004 ben ik op zoek gegaan naar een andere uitdaging en ben ik als zelfstandig verpleegkundige gaan werken binnen de particuliere thuiszorg. Het ondernemen beviel zo goed, dat ik met een collega een eigen thuiszorg-bemiddelingsbureau heb opgezet. Dankzij deze collega ben ik in contact gekomen met de Chinese geneeskunde.

In 2007 ben ik me in de Chinese geneeskunde gaan verdiepen en heb ik zelf behandelingen ondergaan. Ik was erg onder de indruk van het geboekte resultaat en was vast besloten om ook op deze mooie manier mensen te helpen.

Mijn opleiding acupunctuur heb ik gevolgd bij OTCG te Antwerpen en na een studie van 3 jaar ben ik in 2013 geslaagd. Na ontvangst van mijn diploma heb ik mij aangesloten bij beroepsvereniging Zhong. Via Zhong ben ik aangesloten bij Koepel Alternatieve Behandelwijze (KAB).

Op mijn site vindt u meer achtergrond informatie over acupunctuur en interessante links.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met me op.

Vriendelijke groet,

Martine Feith